Om Klatreparken

Evje Klatrepark er en morsom og spennende aktivitet oppe i tretoppene hos TrollAktiv på Evje!

Klatreparken har fem ruter, tre av disse er ideelle for barn over 120 cm og perfekt for hele familien. Parkens to resterende ruter har hardere vanskelighetsgrad og for tenåringer og voksne (over 140cm). Dette er en aktivitet som passer for alle aldre og du finner oss hos TrollAktiv, 7 km nord for Evje! Parken er også flott for foreldre/besteforeldre som ønsker å ta bilder av barna som boltrer seg i trærne i denne flotte parken. Parken er bygget opp slik at du kan følge barna dine gjennom alle rutene. Klatreparken har også fem separate startpunkter, så for store grupper kan vi raskt få dere opp i trærne uten at det blir venting og kø.

I tillegg til Evje Klatrepark er vi så heldig å ha elven Otra og Syrtveitsfossen som nærmeste nabo, dette gir deg god utsikt på klatreparkens høyeste punkt. Evje Klatrepark er bygget i et idyllisk parkområde hos TrollAktiv, omkranset av furu, grantrær og grønt gress. Klatreparken består av fem forskjellige ruter som passer alle aldre. Evje Klatrepark er en to-timers aktivitet høyt oppe i tretoppene, inkludert balansehindringer, klatring, svinger, hopp og zipline.

Parken har varierende høyder og vanskelighetsgrader og er tidsmessing lagt opp til å kunne kombineres med andre aktiviteter hos TrollAktiv. Alle barn over 120 cm kan klatre seg gjennom et eventyr i trærne for de deretter utfordrer seg med en gøyal Familie Rafting. Hvis du er over 140 cm, er hele parken din lekeplattform. Har du tid og lyst på mer adrenalin, anbefaler vi en forfriskende raftingtur etter høydeoppholdet i parken.

Online booking klatrepark, klikk her eller kontakt oss, åpningstider finne du her.

FAKTA

Evje klatrepark har totalt fem ulike ruter. Om du er 140 cm+ er alle rutene tilgjengelige, om du er mellom 120 cm og 140 cm er det totalt tre ulike løyper du kan boltre deg i.

Under finner du oversikt over de ulike løypene, høydekrav og lengde.

 • RuterHøydeTypeElementerLengder (meter)
  Nøkken140cmSVART11136m
  Troll140cmGRØNN10296m
  Alv140cmGRØNN12195m
  Huldra120cmBLÅ12169m
  Draugen120cmBLÅ13213m